Adatdédelem

Az adatkezelő

A szolgáltató neve: Barrel Ágnes

A szolgáltató székhelye: 1039 Budapest, Csaba u. 16.

A szolgáltató adóazonosító jele: 8401754976

A szolgáltató bankszámlaszáma: 10800014-80000006-10921191 (Citibank)

 

Tárhelyszolgáltató: MediaCenter Hungary Kft.

Székhely cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6

Adószám:13922546-2-03

Bankszámlaszám:11732002-20381240 (OTP)

 

A GalaktikusPortal.hu honlap működése során a rendelkezésére álló minden eszközzel védi a látogatói és ügyfelei személyes jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásait.

A Galaktikusportal.hu weboldalt általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A Weboldal meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött, amely során a felhasználóktól személyes illetve meghatározott esetekben különleges adatokat kérünk. A regisztráció teljesen önkéntes.

A weboldalt üzemeltető az így kapott személyes, valamint különleges adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait a legmesszemenőbben szem előtt tartva, annak megfelelően kezeli a felhasználók személyes valamint különleges adatait, úgy hogy azok harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.

A regisztrációval a felhasználó hozzájárul adatai kezeléséhez.

Oldalunk lehetőséget biztosít hírlevél igénylésére is, amely hasznos információkkal szolgál, ehhez azonban szükséges a felhasználó regisztrálása (adatvédelem lásd fentebb). Kérés esetén töröljük a felhasználót a hírlevél-küldő adatbázisból.

Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak. Örömmel vesszük, ha látogatóink megosztják velünk az oldallal kapcsolatos véleményüket, legyen az pozitív vagy negatív. Továbbá köszönettel fogadjuk a Galaktikusportal.hu-val kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket.

 

A Galaktikusportal.hu adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különösen az alábbiakkal:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény;

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény.

 

Kártyák

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

Választás

Module Variations

Írta: Super User on . Beküldve: Uncategorised

This theme comes with different module styles, badges and icons. For each module you can pick a style and combine it with an icon or badge to create your own unique look. Here is a list of the available options:

Styles Box, Color, Metal, Line
Badges Hot, New, Free, Top
Icons Download, Twitter, Mail, Bubble, Login, Cart

Mit is jelképez a Galaktikus Portál?

Ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energiaciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitott átjárók, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezek a napok Galaktikus Aktiváló Portál Napok néven lettek ismeretesek.

A galaktikus aktiváló portál napokkal rezonálva, kapcsolni tudunk, és egyesíteni a kozmikus bölcsesség és univerzum frekvenciáját. A kapcsolódás az egyetemes igazsággal segít, hogy ráhangolódjunk a galaktikus mindenségre, újra aktiválja rejtett belső tudást, ami DNS-ünkbe van kódolva.

Ennek a portálnak (mint weboldalnak) a célja , hogy bárki képes legyen e rejtett kódokat felébreszteni magában,nem csak ezeken a speciális napokon, hanem bármikor.

Rajtad áll, hogy megnyisd a galaktikus portált, lásd, érezd és a megtapasztald léted szintjeit, és megértsd ezen mintázatok természetét.

Belépés a Galaktikus Portálon

Beküldve: Uncategorised

 

 

Cib vagyok,

Galaktikus vezető, misztikus révész,

a csillagokhoz visszavezető úton!

Fogd meg gyorsan feléd kinyújtott botomat

hogy átvihesselek a spirális örvények csillagkapuin,

melyek a szívet és elmét összekötő arany pillért formázzák,

felajánlva az édes egyesülés lehetőségét a kozmikus tudatossággal.